20.5.10

grab your stuff and go have a life


I just figured out my greatest fear: being bored to death. There is plenty of new & exiting things to do, I'm still wasting my time and I hate to grow old. I'm off to Helsinki tomorrow and about to spend a few days there. Hopefully I'm coming back with a little more enthusiasm.
picture ffffound.

2 kommenttia:

LK kirjoitti...

En juuri tykkää graffiteista. Yleensä ne ei sano (ainakaan mulle) paljon mitään. Tiedä sitten onko niiden tavanomaisten sotkujen takana jotain hienoo. Tää on kyllä jotenkin tosi pysäyttävä vaikka on pelkkä tekstintöherrys ulkonäöllisesti.

Oon muuten vieläkin henkisesti 19. En millään meinaa muistaa että oon 20.

Ja kiitos viimeöisestä ;) Siis siitä viestistä, kjäh. Ja hyvää reissua!

satu kirjoitti...

härski :D "kiitos viimeöisestä".

musta graffitit on tärkeä itseilmaisun osa niissä genreissä jossa niitä tehdään ja jossei niissä ole mukana ni ei ne juuri aukene, sikäli harmillista. töhryt ja kirkkoveneet ehkä sitten ajankuvia ja nuorison levottomuuden ja tylsistyneisyyden purkaumia.niitä upeimpia nyt ihan syystä näkyy harvemmin.

toi on kyllä just sitä parasta kaikessa pelkistyksellisyydessään.tykkään kauheena just jostain pienistä ajatuksia herättävistä viesteistä ja lauseista esim vessojen tai rakennusten seinissä.

kiitos, en yhtään tiiä millon tuun takasinn!!