28.6.10

leaving just to clear the head

mom's wedding dress.
leaving for my trip today, not sure I'm able to update in Stockholm, write me some funny comments while I'm gone? kisses

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh, melkonen hääkolttu! Hieno. Onkohan toi syvä, pitsin peittämää kaula-aukko (ja selkä) ollut aikanaan kauheen radikaali ratkaisu? Toihan on ihan wearable, ellei sit oo ihan megapitkä helma :D Sit kulkisit tuolla kartsalla semmosena keskiajan morsiamena converset jalassa ja oranssi tukka loistaen. Vaikka onhan nyt maksimekot muotia..hmm.

Olin tosiaan töissä tänään. Nyt on vasta tiistai ja oon ihan poikki. Mössin kaikkien asiakkaiden ostokset ihan sekasin (tosin ei mun vika, kun eivät osaa käyttää niitä kapuloita liukuhihnalla) ja jyräsin ihmisiä korikärryilläni. Puhuin tosi pateettisella äänellä ja olin kaikin puolin ankea myyjä, josta jokainen tyyppi puhu seuralaiselleen jälkeenpäin, että "olipas sen naama norsunvitulla, näitkö, heh". Eikä kyllä kiinnosta yhtään.:)

Torstaina tulee tulokset. Ahistaa. Vihaan sitä lituskakirjeen avaamista. "Varasijalla", yääh. Fakjuu evripadi.

Olipas kiva kommentti. Ei mulla muuta!

- mää

alice gordon kirjoitti...

That dress is stunning, and the images are lovely. Lovely colouring.

Anonyymi kirjoitti...

Unohin ihan täysin kommentoida...Rotat on SÖPÖJÄ!! Mutta en haluais niitä jalkoihin vilistämään missään pusikoissa >.< Kummiski vielä jotain kissantappajapetoja eli VALTAVIA! Yääh! Onnistuitko saamaan kuvan? Tuli muuten mieleen, yhellä mun luokkalaisella oli ala-asteella lemmikkinä luonnosta (=lähiöstä) löytynyt rotta, mut älä nyt kummiskaan tuo mulle semmosta tuliaisena xD Ja se rotta muuten puri mua sormeen niin et tuli verta, heh.

Vanamo kirjoitti...

aaa että toi mekko on jumalainen! ja sä!!

satu kirjoitti...

anon:hmm nii,en usko et 80-luvulla on enää ollu tollanen radikaalia,dunno.joo on megapitkä helma,tai just sellanen tanttamalli :D lisäks äiti tuskin antas ihan arkikäyttöön haha.mut onneks löysin ruottista vähän samantyylisen mekon jonka saan ihan lyhentääkin.

alice: ahh thank you!! yes the dress is gorgeous!

anon2:joo niimpä,yks kerta näin ku jättirotta juos samaan pusikkoon missä olin just nähny kissan ja mietin kumpi syö kumman, en saanu kuvaa :c ne oli aika vikkelii.

vanamo: ah kiitti!! toi mekko on kyllä ehkä kauneinta mitä tiedän,kauhee romanttisten pitsiöverivaatteiden himo tuli ton sovittamisesta!!

Anonyymi kirjoitti...

hi, new to the site, thanks.