27.11.10

Bride on muscle relaxant

Sixteen Candles (1984),this is awkward but still so cute you should watch it.

6 kommenttia:

anouk kirjoitti...

yeah, i really guess i should watch.

Isa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Isa kirjoitti...

haha, kasarileffoissa on jotaki niin sympaattista :D haluisin kattoo vaikka mitä kivoja leffoja mut yksin se on tyhmää ja aika ei tunnu riittävän ): kukaan mun kavereista ei arvosta omituisia leffoja, kaiken pitää olla valmiiks jauhettua hollywoodpaskaa.

(piti poistaa edellinen komentti kun siin oli kirjotusvirhe ja se häiritti)

Daniella kirjoitti...

I've heard a rumor that the characters is basedon those illnesses, I'm not sure though it if true. Oh, hahaha I saw it now, but yesterday I was soooo tired lol.

satu kirjoitti...

anouk: yess watch it!! it's kinda funny too.

isa: hööh,vanhat on just parhaita!! Ei uusisssa oo mitään fiilistä tai vaik ois hyvä juoni nii mikään ei oo parempi ku kasarileffojen tunnelma ja ne kaikki siistit releet :-D En vois ees harkita kattovani 2000-luvun teinileffoi hyh.tsekkaa sellanen ku letmewatchthis.com, sieltä oon löytäny melkeen kaikki leffat mitä vaan voin kuvitella,eli saa katottuu ilmaseks,sit vaa pakotat kaverit kattoo sun kaa haha.

Isa kirjoitti...

joo kattelen tuolt aina välil :D tykkään melkee kaikist vanhoist leffoist ihan jostai 1900-luvun alusta lähtien, varsinki sillon tehdyt, tulevaisuuteen sijottuvat on tosi hauskoi :D