4.11.10

dance with me on the red carpetFinally got it,new dream come true-carpet from flea market

5 kommenttia:

Yashar Mansoori kirjoitti...

It looks so Persian!
I remember from my childhood that we had two big ones of them! : )

maggydott kirjoitti...

This is lovely, I am looking for one similar!

You are from Finland? My parents are both from Finland. I have never been though :( I want to go next year for a while. x

Isa kirjoitti...

oi vitsit rakastan persialaisii mattoi! ää! ja tekis mieli aina pöllästä äidin egyptistä joskus tuoma punamusta ihanan korsiteellinen villamatto, se on niin hieno :E

satu kirjoitti...

yash: maybe it is!! or maybe not cause it was so cheap,or the seller on the flea market didn't know what he was selling.but it's pure love and childhood memories are always the best ;)

maggydott: yeah I like it so bad! yep from Finland,you should visit but at summer!! it's terrible now,cold and ugly without snow.

isa: Oi joo,sun täytyy pöllii se!! nää on niin mun rakkaus,siis tää lähti 20 eurolla kun yleensä kirppareillaki yli satasta maksaa!! kreisiä,vielä oikein iso et kuorruttaa koko olkkarin lattian :><3!!

Isa kirjoitti...

oho, ihan älyttömän halpa! äipän matto on aika pieni, mut muistan nähneeni mummulan ullakolla käärittynä ison persialaismaton... se on ollu jo siel monta vuotta (about 10) ni ehkä ne ei pahastu jos nappaan sen sitte joskus ku muutan!