9.12.10

Reality could never reach her dreamsPlans get ruined over and over again.So sick of being half alive.

3 kommenttia:

Isa kirjoitti...

ei saa luovuttaa! oon muuten pidelly silmiä auki siinä niiden räpyttelyn välissä ja tääl on vapautumassa ihan hirveesti (oon nähny about 10) puutaloasuntoja jois on vuokra keskimäärin vähän alle 400 e/kk. osa niist on vanhoja rivareita mut tosi hyvillä alueilla kaikki!

satu kirjoitti...

isa: aijaa!! näkyyköhän niit netissä? no meillä meni vähän suunnitelmat pipariks muutenki.. kun niin nopeeta pitää löytää nyt se kämppä ja mun boyfrendi,toinen kämppiksistä,ei haluu enää turkuun ja muuta sellasta :D en mä tiedä mitä mäkään enää haluan.täältäkin meni se yks puutalo sivusuun.homma hajoo käsiin hehe.nyt sit parin vk päästä koko muuttorumba tavallaan turhan takia,eli johkin toiseen kerrostalo-asuntoon jklään? ei mitään järkee.en jaksa tällasta "mun unelmat tapahtuis jossain ihan muualla" -fiilistä enää yhtään tuun hulluuukss!! aika nolo avautumisromaani,noni moi.

mut kiitti hei silmien aukipitämisestä!! ehkä mä vielä joskus päädyn puutaloon turkuun,toivottavasti.

Isa kirjoitti...

kyl näkyy mut voi rähmä :( ihan tyhmää. avausromaanit on jees, harrastan niit iteki! mul on vähän sama, en enää tiiä mitä sillee haluun, tai jotain, oon tavallaan tienhaaras et pitäs päättää otanko sen helpoimman tien jonka pääs on ihan kiva tulevaisuus, vai tosi vaikeen tien jonka pääs on mahtava tulevaisuus... vaikeeta :D ensin kyl lukio läpi, plääh.