3.12.10

He's pointing with the fingers that are left on his hand


As soon as I get money from my flea market table, I want to buy an Ouija board.Actually they're pretty cheap on ebay Yay!!

8 kommenttia:

linnea hamrefors kirjoitti...

omg that's so cool! maybe i should wish for one for christmas..

Vanamo kirjoitti...

ei hitsit haluun pelata sun kaa tota!!!

Lara - Elain kirjoitti...

Have fun selling at the flea market go early & that the "treasure hunters" can find you :D
This board looks kind of scary... I hope you don´t plan to practice any black magic... ;)

satu kirjoitti...

linnea: hehehe wish it!! I'm not sure where people buy these,excluding the internet.maybe in U.S they sell these everywhere :O ebay is full of these!!

vanamo: Joo!! :-DD tuut kylään sitkun oon saanu ton.noi laudat on viel niin upeen näkösiä et senki takii tekee jo mieli ostaa aijai.onhan toi humpuukipelleilyy mut hauskaa ja niin nostalgic!!

lara-elain: nooo ;) but these games are interesting and good fun!! well I have a table for 3 weeks,so I'll get enough moneyy easily!! hihi

Isa kirjoitti...

uuu khuul! muistan ku joskus yläasteel toi oli niin siistii ja jännää ja kiehtovaa :D:D kaikki kerto jotain kauhujuttuja yms :D

satu kirjoitti...

isa: hehee niimpä!! mä taisin pelaa vaan ala-asteella et katottiin tuleeko ihastuksen nimikirjaimet ja sit ne aina tuli :-D aika hupsuu,noi oikeet laudat on niin siistin näkösiä aah.

Isa kirjoitti...

mä en kertaakaan kerinny pelaamaan, aina ku saatiin porukka kasaan ni joku jänisti ja sit muutkaan ei halunnu ja jotain ihan ihme touhuu... :D noi on kyl, sais kivoja sisustuselementtejä kotiin!

Isa kirjoitti...

Vitsit nyt oon koko päivän seikkaillu kaikenlaisil sivuil ja nyt mäkin haluan oman laudan! monet on jo pelkästään visuaalisesti niin älyttömän hienoja... ja vaik koen olevani tiedeihminen, ni silti mua kiehtoo hirveesti kaikki mystiikka ja muut :D vois melkee ite tehä tollasen. oon just tekemäs itelleni sohvapöytää ni ehkä sen päälline vois olla ouijalauta, olisko ees siisti!